شهردار مشهد مقدس در بازدید از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان: آرامش امروز خود را مرهون جانفشانی جانبازان و صبر خانواده‌های آن‌ها هستیم + فیلم ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

خدمت رسانی اعضای دوام ثامن مشهد در آستانه شهادت امام رضا (ع) | بازدید مستمر از محل اسکان زائران در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۳۸۵۱
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
خدمت رسانی اعضای دوام ثامن مشهد در آستانه شهادت امام رضا (ع) | بازدید مستمر از محل اسکان زائران در مشهد
مسئول ارتباطات و روابط عمومی دوام ثامن مشهد گفت: اعضای دوام ثامن مشهد در بازدید های انجام شده از محل اسکان زائران در دهه آخر صفر بر موارد ایمنی و بهداشتی تاکید دارند.

کوروش رضایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره اقدامات انجام شده در دهه آخر صفر  و در آستانه شهادت امام رضا (ع) تصریح کرد: در دهه پایانی صفر اعضای مناطق ۱۳ گانه دوام ثامن در کلانشهر مشهد هماهنگ دیگر خادمین حریم رضوی مشغول خدمت رسانی به زائر و مجاور هستند. همچنین در روزهای باقیمانده به ماه صفر و در آستانه شهادت امام رضا (ع) در طی این چند روز تا سه روز پایانی صفر اعضای مناطق به چند گروه تخصصی تقسیم بندی شده و از مراکز اسکان زائرین که شامل ( مدارس منتخب ، منزل های در اختیار زائرین و حسینه های منتخب ) بازدید داشتند و طی چک لیست های ایمنی و بهداشتی از این مراکز تهیه کردند. 

مسئول ارتباطات و روابط عمومی دوام ثامن مشهد با بیان اینکه بازدید های انجام شده در کل شهر مشهد اتفاق افتاده است افزود: در این چک لیست ها موارد ایمنی و بهداشتی از جمله وجود کپسول های اطفاء حریق ، جعبه های استاندارد کمک های اولیه ، ایمن بودن محل اسکان ، نظافت و بهداشت آنها ، ظرفیت و ... می توان اشاره کرد. همچنین اعضای دوام ثامن در باجه های راهنمای زائر نیز فعالیت دارند. 

به گفته وی ، در روز اربعین حسینی و مراسم جاماندگان اعضای دوام ثامن از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر خدمت رسانی داشتند که میتوان به کنترل جمعیت ، بازدید از موکب ها در بحث ایمنی و بهداشت و تهیه چک لیست و همچنین راهنمای زائر اشاره کرد. همچنین داوطلبین از ۸ صبح الی ۸ شب در این مراسم شرکت داشتند. 
در برخی از مناطق دوام ثامن نیز موکب هایی با کمک اعضاء برپا و برخی دیگر بنا به کمک رسانی به افراد دچار مشکل حرکتی خدمت رسانی داشتند. 

رضایی تصریح کرد: در سه روز پایانی صفر نیز طبق روال هر ساله در مکان های تعیین شده اعضا مستقر هستند تا به زائر و مجاور خدمت رسانی کنند. داوطلبین خدماتی مانند کنترل جمعیت ، آموزش های حداقلی ایمنی و امدادی و راهنمایی زائر را ارائه می دهند  یکی از بزرگترین خدمات اعضا در سال گذشته توزیع ماسک بهداشتی بین افراد بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->